Verse koffie op je event

Koffiestation staat ook op evenementen! Een goed evenement kan niet zonder koffie en waarom zou je dan niet voor heerlijke koffie met een goede afkomst kiezen? Of je nou een groot of klein evenement organiseert, wij zijn graag van de partij om onze vers gebrande Specialty Coffee te schenken.

Noorderzon & Bevrijdingsfestival

Koffiestation is al een aantal jaar een vaste waarde op Noorderzon, het internationale kunstenfestival slash zomerfeest dat al sinds begin jaren negentig elk jaar neerstrijkt in het Noorderplantsoen en nabijgelegen theaters. Noorderzon hoort bij de Groningse zomer en wij dragen daar met veel plezier ons steentje aan bij. Voor ons is Noorderzon de drukste maar ook de leukste tijd van het jaar: elf dagen lang koffie serveren op het gezelligste festival van het Noorden! Dat doen we ook nog eens vanuit een prachtige, opvallende bar.

Noorderzon is bovendien niet het enige festival waar we onze koffie schenken; je vindt ons ook elk jaar op het Bevrijdingsfestival in het Stadspark in Groningen. Op deze festivals serveren we niet alleen onze vers gebrande Specialty Coffee maar ook thee, ijsthee en het lekkerste gebak van Van Deeg Vandaag, zoals cinnamon buns, carrot cake en bananenbrood.

Koffiestation op jouw evenement

Organiseer je zelf een feest, festival of andersoortig evenement? Dan kun je ons inhuren! Op kleine evenementen zoals bruiloften of feesten komt Nanne langs met de Piaggio; een kleine koffiebar op wielen met een authentieke look. Zowel op grote als kleine evenementen serveren we naast koffie ook (ijs)thee en gebak. 

Wil jij Koffiestation graag op jouw evenement zien? Neem contact met ons op!