Onze koffiebars

Banner afbeelding

Koffiebar Boekhandel Riemer

Lees verder

In onze koffiebar aan de Turfsingel kun je heerlijk tot rust komen met een goede kop Specialty Coffee en een lekker stuk gebak van Van Deeg Vandaag in een unieke omgeving. De bar staat midden in Boekhandel Riemer en je vindt door de hele winkel verspreid knusse plekjes om te zitten. Of je nu komt om samen bij te kletsen, te werken op je laptop, of lekker te verdwijnen in een boek – aan de Turfsingel is er voor iedereen een plekje.

Banner afbeelding

Koffiebar Books and Coffee

Lees verder

In onze koffiebar op de hoek van het Broerplein en de Oude Kijk in ‘t Jatstraat kun je elke dag tussen kasten vol Engelse boeken genieten van onze heerlijke Specialty Coffee en het lekkerste gebak van Van Deeg Vandaag. Het is een warme plek van ontmoeting in hartje Groningen waar (internationale) studenten en stadjers elkaar vinden en waar iedereen welkom is. Neem even een welverdiende pauze van je drukke dag en stap gezellig bij ons binnen!

vismarkt spijkstaal

Koffie op de markt

Sinds 2018 staat Koffiestation op de Vismarkt om onze heerlijke zelf gebrande koffiebonen onder de aandacht van de Groningse koffieliefhebber te brengen. Hier kun je ons volledige assortiment bestuderen en bestellingen die in de webshop zijn gedaan ophalen. Ook kun je al je koffievragen stellen; wij zullen ons best doen om ze zo goed mogelijk te beantwoorden! Je kunt ons sinds de zomer van 2022 elke vrijdag en zaterdag op onze vaste standplek vinden in onze omgebouwde Spijkstaal.